Bedrijven/Congressen
Bedrijven/Congressen

Ook voor bedrijfsuitjes en programma's voor uw congresgasten en hun partners, bent u bij Happy Day tours aan het juiste adres. Maatwerk is onze specialiteit. Hieronder vindt u wat suggesties. 

Onze gids neemt uw gasten mee voor een boeiende stadswandeling door het historische centrum van Delft. Interessante en leuke weetjes van Nederland in het algemeen en die van Delft in het bijzonder, worden onder de aandacht gebracht.

Onze Happy Diner Tour, een culinaire wandeling, combineert de stadswandeling met een diner. Er wordt in 3 verschillende restaurants gedineerd. Dit is een bijzonder interactief uitje omdat er veel gelegenheid is om met verschillende mensen te praten. Er is ook een kortere versie, de Happy Lunch Tour.

Speciaal voor de wintermaanden is onze Delftse stadswandeling met Glühwein. Dat is dubbel genieten!

Op zoek naar een exclusief uitje? Wat dacht u van een stijlvol 4-gangen diner met bijpassende wijnen in een sfeervol grachtenpand?

Tijd voor Teambuilding? Speel het spel 'Wie ontdekt het meest van Delft'! Een spel waarbij creativiteit, slimheid en samenwerking leiden naar de winnaar.

Als herinnering aan een bezoek aan Delft zijn bij ons diverse souvenirs verkrijgbaar.

Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op!