Charity

Happy Day Tours steunt twee goede doelen.

Het eerste is een nationaal doel. Het kinderzomerkamp, een initiatief van de Protestantse Kerk Nederland in Delft. Kinderen die om allerlei redenen niet op vakantie kunnen, wordt een fantastische midweek ergens in Nederland aangeboden.

Het tweede is een internationaal project en wel in het Afrikaanse land Burundi. Dit door strijd zwaar beschadigde land en volk worstelt dagelijks om te overleven. Dit project AJMPD is een initiatief van een stichting in Burundi die probeert jongeren in het door oorlog en gebrek aan alles geteisterde Burundi weer een toekomst te geven. 

Wilt u meer weten over deze organisatie? Kijk dan op: http://ejoburundi.nl/. Wilt u een donatie doen, dan kan dat via rekeningnummer: NL87INGB0007033864

Dag en vertrek

Duur

Aantal deelnemers

Prijs

Boek:
Charity
22 
Februari 
2018 
-+
Of zit hier iets voor u bij?

Laat je verrassen en ga met onze stadsgids op ontdekking door de geschiedenis van Delft en geniet van de prachtige grachtenhuizen en leuke straatjes.

Kom sfeer proeven in winters Delft!

Mooi Delft in de winter. Ga mee met onze Winter Wandeling Delft!

Iedere zaterdag.

Delftsblauw en Oranje

Stadswandeling, rondleiding kerk en Royal Delft. Kopje koffie erbij.

Gunstige combi van de highlights van Delft. Kun je het nog Delftser krijgen?

 

Bezoek de prachtige kerken van Delft samen met onze enthousiaste gidsen. De Oude en de Nieuwe kerk van Delft vertellen de geschiedenis van de stad.

Rondleiding met onze gids door Delft en haar topattractie, de Nieuwe Kerk. Daarna een heerlijke high tea met hartige en zoete hapjes!

 

Een leuke wandeling door Delft met onze gids en nagenieten met lekkere drankjes en hapjes.

Ontdek het prachtige Delft met onze gids en ontvang een leuk aandenken!