Dagtocht Delft/Keukenhof

Geheimzinnig Delft en kleurenpracht in de Keukenhof

Geheimzinnig Delft en kleurenpracht in de Keukenhof

Dagtocht Delft/Keukenhof

Dagtocht Delft en Keukenhof

De ochtend brengt u door in de gezellige stad Delft. U maakt een korte stadswandeling inclusief een rondleiding door de Nieuwe kerk, de topatractie van Delft. Deze kerk is wereldberoemd omdat hier de koninklijke begrafenissen plaatsvinden. Sinds Willem van Oranje zijn bijna alle leden van de Nederlandse Koninklijke Familie begraven in de Nieuwe Kerk in Delft. De grafkelders zijn niet toegankelijk voor publiek. De kerk heeft nog veel geheimen. Hoe zien die kelders er precies uit? Wie liggen er in de drie kistjes waarop ''onbekend'' staat? Hoe zit het met het zwarte kistje dat gevonden werd tijdens de restauratie.

Na de lunch gaat u met uw touringcar naar de Keukenhof om van deze beroemdste en fleurigste tuin van Nederland te genieten.  De geschiedenis van Keukenhof gaat terug tot de 15de eeuw. Gravin Jacoba van Beieren (1401-1436) haalde uit het Keukenduin groente en fruit voor de keuken van kasteel Teylingen. In 1641 werd kasteel Keukenhof gebouwd en het landgoed groeide uit tot een oppervlakte van ruim 200ha.

Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis.

Naast de ruim 32ha aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet.

Keukenhof is ook voor kinderen een groot feest. Met de gratis speurtocht, een kinderboerderij, doolhof en speeltuin vermaken zij zich opperbest.

Dit programma kan ook in omgekeerde volgorde plaatsvinden.

Dag en vertrek

Dagelijks van 21 maart tot en met 19 mei 2019

Duur

Hele dag

Aantal deelnemers

Bus groep

Prijs

op aanvraag

€ 0.00
23 
Januari 
2022 
contact

Happy Day tours


Postadres:

Multatuliweg 32,
2624 CJ   Delft
Tel. +31 (0)15 256 53 06