Delft Segway Tour

Ontdek Delft per Segway!  Dit is een unieke manier om Delft te zien. Onze gids verwelkomt je en na een korte instructie en wat oefenrondjes ben je klaar om op een veilige en ontspannen manier het historische Delft met onze gids te verkennen. Onderweg vertelt onze gids natuurlijk over de diverse bezienswaardigheden op de route. Het is ook mogelijk om met onze gids per Segway de Delftse Hout en de  Bieslandse polder te verkennen. Geniet van de rust en de ruimte! Touren op een Segway is een bijzondere belevenis.  In principe kan iedereen vanaf 16 jaar een Segway besturen.

 

 

Dag en vertrek

Dagelijks, (niet in het donker) op reservering

Duur

1 uur

Aantal deelnemers

Min. 2 p.

Om een Segway te mogen rijden moet je minstens 16 jaar zijn!

Prijs

 € 75 p.p. (Groep 6-12 p.), € 90 p.p. (groep 2-6 p.)

 

Boek:
Delft Segway Tour
22 
Februari 
2018 
-+
Delft Segway Tour

Ontdek Delft per Segway! ! Een unieke manier om de historische stad Delft en omgeving te ontdekken.  Korte introductie, met gids/begeleider.

 

Of zit hier iets voor u bij?

Laat je verrassen en ga met onze stadsgids op ontdekking door de geschiedenis van Delft en geniet van de prachtige grachtenhuizen en leuke straatjes.

Kom sfeer proeven in winters Delft!

Mooi Delft in de winter. Ga mee met onze Winter Wandeling Delft!

Iedere zaterdag.

Delftsblauw en Oranje

Stadswandeling, rondleiding kerk en Royal Delft. Kopje koffie erbij.

Gunstige combi van de highlights van Delft. Kun je het nog Delftser krijgen?

 

Bezoek de prachtige kerken van Delft samen met onze enthousiaste gidsen. De Oude en de Nieuwe kerk van Delft vertellen de geschiedenis van de stad.

Rondleiding met onze gids door Delft en haar topattractie, de Nieuwe Kerk. Daarna een heerlijke high tea met hartige en zoete hapjes!

 

Een leuke wandeling door Delft met onze gids en nagenieten met lekkere drankjes en hapjes.

Ontdek het prachtige Delft met onze gids en ontvang een leuk aandenken!

Ontdek Delft per Segway! ! Een unieke manier om de historische stad Delft en omgeving te ontdekken.  Korte introductie, met gids/begeleider.