Happy Dinner Tour

Uitgebreide culinaire wandeling langs 3 verschillende restaurants in Delft. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en een heerlijk voorgerecht. Vervolgens komt een Delftse stadsgids u ophalen voor de stadswandeling van een uur door de prachtige historische binnenstad van Delft. Dan gaat u met uw gids naar het tweede restaurant waar u geniet van het hoofdgerecht met een drankje. Dan vertrekt u weer om de laatste wetenswaardigheden van de gids te horen. Tenslotte wordt u bij het derde restaurant gebracht waar men klaar staat om u met een dessert en een kopje koffie/thee te verwennen.

Dag en vertrek

Dagelijks

Duur

4.5 uur

Aantal deelnemers

20 - 100 p. ( (Minder dan 20 personen in overleg mogelijk)

Prijs

€ 67.50 p.p. vanaf 20 personen

€ 72,00 p.p. 15-20 personen .

€ 77,50 p.p. 10-15 personen

Boek:
Happy Dinner Tour
22 
Februari 
2018 
-+
Happy Dinner Tour

Een 4 gangendiner in 3 verschillende restaurants met onze stadsgids die u tussen de verschillende restaurants leuke verhalen vertelt.

Of zit hier iets voor u bij?

Laat je verrassen en ga met onze stadsgids op ontdekking door de geschiedenis van Delft en geniet van de prachtige grachtenhuizen en leuke straatjes.

Kom sfeer proeven in winters Delft!

Mooi Delft in de winter. Ga mee met onze Winter Wandeling Delft!

Iedere zaterdag.

Delftsblauw en Oranje

Stadswandeling, rondleiding kerk en Royal Delft. Kopje koffie erbij.

Gunstige combi van de highlights van Delft. Kun je het nog Delftser krijgen?

 

Bezoek de prachtige kerken van Delft samen met onze enthousiaste gidsen. De Oude en de Nieuwe kerk van Delft vertellen de geschiedenis van de stad.

Rondleiding met onze gids door Delft en haar topattractie, de Nieuwe Kerk. Daarna een heerlijke high tea met hartige en zoete hapjes!

 

Een leuke wandeling door Delft met onze gids en nagenieten met lekkere drankjes en hapjes.

Ontdek het prachtige Delft met onze gids en ontvang een leuk aandenken!

Een 4 gangendiner in 3 verschillende restaurants met onze stadsgids die u tussen de verschillende restaurants leuke verhalen vertelt.