Delft happen en stappen en trappen, maar vooral genieten!

Delft happen, stappen en trappen, maar vooral genieten!

Smikkelen en smullen, happen en stappen of trappen, culinaire wandeling, hoe u het ook noemt, ook zo kunt u Delft ontdekken.

Delft happen, stappen en trappen, maar vooral genieten!

Smikkelen en smullen, happen en stappen of trappen, culinaire wandeling, hoe u het ook noemt, ook zo kunt u Delft ontdekken.

Delft happen en stappen en trappen, maar vooral genieten!

In Delft kun je lekker eten. Daarom hebben we veel tours gecombineerd met een lekker hapje tot een volledig diner en alles er tussen in.

High tea wandeling

U sluit aan bij de wandelling van de Delft City Tour om 13.00 uur, u bezoekt met onze gids de topattractie van Delft: de Nieuwe Kerk en kunt daarna lekker smullen van een heerlijke high tea. Vanaf 2 personen. € 39,- p.p.

High wine en high beer wandeling

Eerst de historische binnenstad van Delft verkennen met een leuke gids, dan weet je precies waar je die middag verder wilt kijken. Aan het eind van de middag een high wine (2 glazen) met heerlijke hartige hapjes of een high beer (vijf glazen) met bijpassende hapjes. Vanaf 2 personen wijn of 2 personen bier. € 39,- p.p.

Happy Lunch tour

Ideaal om met bezoek even Delft in te gaan. Een voorafje met een drankje, een uurtje met een gids door Delft en een hoofdgerecht met een drankje en een koffie als afsluiting. Duur ca. 2,5 uur.  Min. 10 personen. € 49,50 p.p.

Happy Diner tour

(Nu ook mogelijk met boottocht) Uitgebreide culinaire wandeling langs 3 verschillende restaurants in Delft. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en een heerlijk voorgerecht. Vervolgens komt een Delftse stadsgids u ophalen voor de stadswandeling van een uur door de prachtige historische binnenstad van Delft. Dan gaat u met uw gids naar het tweede restaurant waar u geniet van het hoofdgerecht met een drankje. En tenslotte strekt u nog even de benen om de laatste wetenswaardigheden van de gids te horen. Daarna wordt u bij het derde restaurant gebracht waar men klaar staat om u met een dessert en een kopje koffie/thee te verwennen. Dagelijks mogelijk. Voor groepen vanaf 20 personen. Duur 4,5 uur. € 69,50 p.p. (Minder dan 20 personen in overleg mogelijk. Prijs: 15-20 personen € 75,00 p.p. Kleinere groepen prijs op aanvraag)

Smulpapenwandeling

Zijn smulpapen het zelfde als smullende papen? Wat zijn papen eigenlijk? Waarom heeft Delft een Papenstraat? Met uw gids verkent u het historische centrum van Delft en krijgt u antwoord op veel vragen. Onderweg wordt er op verschillende plekjes gestopt om even te proeven in leuke kleine winkeltjes. U sluit af met een drankje in een van de vele gezellige restaurantjes in Delft.  Laat u verrassen en geniet van de smaak van Delft. Duur wandeling 1,5 uur. Kosten: € 17,50 p.p. Op zaterdagen € 19,50 p.p. Minimum aantal: 10 personen.

Nieuw en uniek in Delft: Exclusief dinerarrangement  in sfeervol grachtenpand inclusief stadswandeling

Speciaal voor bijzondere gelegenheden bieden we de mogelijkheid om exclusief met uw gezelschap te genieten van een fantastisch 4 gangen diner met bijpassende wijnen in een sfeervol grachtenhuis in Delft. Voorafgaand aan het diner gaat u eerst een uurtje op stap met een professionele gids door het prachtige historische centrum van Delft. De geschiedenis van de stad maar ook diverse leuke anekdotes passeren de revue. De gids brengt u bij het prachtige grachtenhuis aan een van de oudste grachten van Delft waar u hartelijk wordt ontvangen door de eigenaar in de salon. Onder het genot van een drankje krijgt u eerst een korte uitleg over de historie van het pand en vervolgens kunt u genieten van een heerlijke maaltijd. Na afloop is er koffie/thee met een digestief. € 150 p.p. Voor groepen van 10 tot 32 pers. Duur: Avondvullend.

Dag en vertrek

Maandag t/m zaterdag op reservering

Duur

verschillend zie omschrijving

Aantal deelnemers

verschillend zie omschrijving

Prijs

Verschillend zie omschrijving