Winter Arrangementen voor groepen

Kom sfeer proeven in winters Delft!

Kom sfeer proeven in winters Delft!

Winter Arrangementen voor groepen

Kom sfeer proeven in winters Delft!

De historische stad Delft is ook in de wintermaanden een bezoek meer dan waard. ’s Avonds worden de prachtige panden en de grachten sfeervol verlicht. Delft is dan het schilderachtige decor voor een ontspannen bedrijfsuitje of een avondje met vrienden of familie.

Happy Day Tours heeft volop winterarrangementen voor groepen.

1. Historische stadswandeling Delft: Ontdek met een privégids het historische centrum van Delft. U ziet de mooiste plekjes en hoort boeiende verhalen.

2. Rondleiding Nieuwe Kerk: Interessante rondleiding door de topattractie van Delft: de Nieuwe Kerk. Als het weer tegenzit, is dit een ideaal uitje.

3. Stadswandeling Delft  + High Tea: Ontspannen stadswandeling met onze gids en rondleiding Nieuwe Kerk. Aansluitend  genieten van een heerlijke high tea.

4. Stadswandeling + High Wine: op vrijdagmiddag gaat u eerst met onze gids op stap door Delft om daarna te genieten van een heerlijke High Wine.

5. Stadswandeling + Glühwein: relaxte stadswandeling  onder leiding van een ervaren gids door het prachtige historische Delft met een glaasje Glühwein.

6. Smulpapenwandeling Delft: de lekkerste stadswandeling van Delft.

7. Happy Diner Tour: Een 3-gangen diner op 3 verschillende locaties in Delft met tussen de gangen door een stadswandeling met een professionele gids.

8. Exclusief dinerarrangement  in sfeervol grachtenpand: Stadswandeling met gids endaarna een exclusief 4 gangen diner met bijpassende wijnen in een sfeervol grachtenhuis in Delft.

Dag en vertrek

In overleg

Duur

Min. 1 uur

Aantal deelnemers

zie arrangementen

Prijs

zie arrangementen

€ 0.00
25 
Maart 
2019