Winter arrangementen voor groepen

Kom sfeer proeven in winters Delft!

De historische stad Delft is ook in de wintermaanden een bezoek meer dan waard. ’s Avonds worden de prachtige panden en de grachten sfeervol verlicht. Delft is dan het schilderachtige decor voor een ontspannen bedrijfsuitje of een avondje met vrienden of familie.

Happy Day Tours heeft volop winterarrangementen voor groepen.

1. Winter Wandeling Delft: Ontdek met een privégids het historische centrum van Delft. U ziet de mooiste plekjes en hoort boeiende verhalen.

2. Rondleiding Nieuwe Kerk: Interessante rondleiding door de topattractie van Delft: de Nieuwe Kerk. Als het weer tegenzit, is dit een ideaal uitje.

3. Winter Wandeling Delft  + High Tea: Ontspannen stadswandeling met onze gids en rondleiding Nieuwe Kerk. Aansluitend  genieten van een heerlijke high tea.

4. Winterwandeling + High Wine: op vrijdagmiddag gaat u eerst met onze gids op stap door Delft om daarna te genieten van een heerlijke High Wine.

5. Stadswandeling + Glühwein: relaxte stadswandeling  onder leiding van een ervaren gids door het prachtige historische Delft met een glaasje Glühwein.

6. Smulpapenwandeling Delft: de lekkerste stadswandeling van Delft.

7. Happy Diner Tour: Een 3-gangen diner op 3 verschillende locaties in Delft met tussen de gangen door een stadswandeling met een professionele gids.

8. Exclusief dinerarrangement  in sfeervol grachtenpand: Stadswandeling met gids endaarna een exclusief 4 gangen diner met bijpassende wijnen in een sfeervol grachtenhuis in Delft.

Dag en vertrek

In overleg

Duur

Min. 1 uur

Aantal deelnemers

zie arrangementen

Prijs

zie arrangementen

Boek:
Winter arrangementen voor groepen
22 
Februari 
2018 
-+
Winter arrangementen voor groepen

Kom sfeer proeven in winters Delft!

Of zit hier iets voor u bij?

Laat je verrassen en ga met onze stadsgids op ontdekking door de geschiedenis van Delft en geniet van de prachtige grachtenhuizen en leuke straatjes.

Kom sfeer proeven in winters Delft!

Mooi Delft in de winter. Ga mee met onze Winter Wandeling Delft!

Iedere zaterdag.

Delftsblauw en Oranje

Stadswandeling, rondleiding kerk en Royal Delft. Kopje koffie erbij.

Gunstige combi van de highlights van Delft. Kun je het nog Delftser krijgen?

 

Bezoek de prachtige kerken van Delft samen met onze enthousiaste gidsen. De Oude en de Nieuwe kerk van Delft vertellen de geschiedenis van de stad.

Rondleiding met onze gids door Delft en haar topattractie, de Nieuwe Kerk. Daarna een heerlijke high tea met hartige en zoete hapjes!

 

Een leuke wandeling door Delft met onze gids en nagenieten met lekkere drankjes en hapjes.

Ontdek het prachtige Delft met onze gids en ontvang een leuk aandenken!

Kom sfeer proeven in winters Delft!