Delft Doe-het-Zelf Dagtocht

Ga zelf op onderzoek uit in Delft met de Delft Doe-het-Zelf dagtocht!

U start uw relaxte dag in Delft met een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers in een gezellig restaurant in het historische centrum. Het is aan u om te bepalen hoe u uw dag indeelt. We geven u wel een suggestie. Na de koffie gaat u naar Museum Prinsenhof Delft. Hier ontdekt u alles over Willem van Oranje. Daarna geniet u van een smakelijke lunch-verrassingsbox.

Ondertussen wandelt u in een paar minuten naar de Nieuwe Kerk (1496), beroemd van de koninklijke grafkelder en het praalgraf voor Willem van Oranje. Deze kerk is een bezoek meer dan waard. Tot slot gaat u zelf, in uw eigen tempo, de stad bekijken aan de hand van een Doe-het-Zelf stadswandeling.

 

Dag en vertrek

 dinsdag tot en met zaterdag.

Duur

gehele dag

Aantal deelnemers

min. 1 p.

Prijs

€ 29,50 p.p. incl. plattegrond en Delftsblauw aandenken. Reserveringskosten € 5,- per boeking.

Vooraf reserveren!

Boek:
Delft Doe-het-Zelf Dagtocht
22 
Februari 
2018 
-+
Delft Doe-het-Zelf Dagtocht

Delft in uw eigen tempo. U verkent Delft lekker helemaal zelf. U houdt niet van groepen en u houdt niet van gidsen, dan is ons Delft doe het zelf arrangement geknipt voor u!

Of zit hier iets voor u bij?

Laat je verrassen en ga met onze stadsgids op ontdekking door de geschiedenis van Delft en geniet van de prachtige grachtenhuizen en leuke straatjes.

Kom sfeer proeven in winters Delft!

Mooi Delft in de winter. Ga mee met onze Winter Wandeling Delft!

Iedere zaterdag.

Delftsblauw en Oranje

Stadswandeling, rondleiding kerk en Royal Delft. Kopje koffie erbij.

Gunstige combi van de highlights van Delft. Kun je het nog Delftser krijgen?

 

Bezoek de prachtige kerken van Delft samen met onze enthousiaste gidsen. De Oude en de Nieuwe kerk van Delft vertellen de geschiedenis van de stad.

Rondleiding met onze gids door Delft en haar topattractie, de Nieuwe Kerk. Daarna een heerlijke high tea met hartige en zoete hapjes!

 

Een leuke wandeling door Delft met onze gids en nagenieten met lekkere drankjes en hapjes.

Ontdek het prachtige Delft met onze gids en ontvang een leuk aandenken!

Delft in uw eigen tempo. U verkent Delft lekker helemaal zelf. U houdt niet van groepen en u houdt niet van gidsen, dan is ons Delft doe het zelf arrangement geknipt voor u!