Kinderactiviteiten in Delft

Wat is er leuker dan zelf van alles ontdekken? Speciaal voor speurneuzen van 6 tot en met 12 jaar heeft Happy Day Tours leuke en informatieve speurtochten ontwikkeld: door de binnenstad, in de Nieuwe Kerk en in de Oude Kerk. 

Binnenstad

Deze speurtocht start op de Markt en eindigt bij de Oude Kerk. Al speurend ontdek je op een leuke en leerzame manier de Delftse binnenstad. Deze speurtocht ( 20 vragen) kan goed gebruikt worden als verbindingsroute tussen de Nieuwe Kerk en de Oude Kerk.

Nieuwe Kerk

De speurtocht in de Nieuwe Kerk gaat in op de kerk zelf, het grafmonument voor Willem van Oranje en de koninklijke grafkelder. De speurtocht eindigt met een kleurplaat.

Oude Kerk

De speurtocht in de Oude Kerk gaat over de prachtige gebrandschilderde ramen in deze kerk. Ook in deze speurtocht staat een kleurplaat.

Kinderfeestje: speurtocht en High Tea

Het kinderfeestje Delft start met een speurtocht. U kunt kiezen uit een speurtocht door het centrum van Delft, een speurtocht in de Nieuwe Kerk of in de Oude Kerk. Daarna staat er in een gezellig restaurant in het centrum van Delft voor de volwassenen een overheerlijke high tea klaar. De kinderen krijgen 2 cakejes om zelf te versieren, sandwiches met jam, een verrassing en onbeperkt limonade.

Dag en vertrek

Dagelijks mogelijk in overleg. De speurtochten in de Oude Kerk en Nieuwe Kerk kunnen tijdens de openingstijden van de kerken gedaan worden.

Duur

Per speurtocht ongeveer 1 a 1,5 uur

Aantal deelnemers

vanaf 1 p. 

Prijs

Speurtocht € 2,50 p. stuk

Vanaf € 15,- per kind voor het kinderfeestje (speurtocht met kinder high tea) en € 17,50 per volwassene (excl. eventuele entree voor de Oude Kerk of de Nieuwe Kerk).

Boek:
Kinderactiviteiten in Delft
22 
Februari 
2018 
-+
Kinderactiviteiten in Delft

Wilt u iets doen in Delft met kinderen? Wij helpen u met ideeën voor een dagje uit of een kinderfeestje. Zoals een leuke speurtocht door de binnenstad en/of een kinder high tea.

Of zit hier iets voor u bij?

Laat je verrassen en ga met onze stadsgids op ontdekking door de geschiedenis van Delft en geniet van de prachtige grachtenhuizen en leuke straatjes.

Kom sfeer proeven in winters Delft!

Mooi Delft in de winter. Ga mee met onze Winter Wandeling Delft!

Iedere zaterdag.

Delftsblauw en Oranje

Stadswandeling, rondleiding kerk en Royal Delft. Kopje koffie erbij.

Gunstige combi van de highlights van Delft. Kun je het nog Delftser krijgen?

 

Bezoek de prachtige kerken van Delft samen met onze enthousiaste gidsen. De Oude en de Nieuwe kerk van Delft vertellen de geschiedenis van de stad.

Rondleiding met onze gids door Delft en haar topattractie, de Nieuwe Kerk. Daarna een heerlijke high tea met hartige en zoete hapjes!

 

Een leuke wandeling door Delft met onze gids en nagenieten met lekkere drankjes en hapjes.

Ontdek het prachtige Delft met onze gids en ontvang een leuk aandenken!

Wilt u iets doen in Delft met kinderen? Wij helpen u met ideeën voor een dagje uit of een kinderfeestje. Zoals een leuke speurtocht door de binnenstad en/of een kinder high tea.