Delft City Tour

Instaptour: stadswandeling en rondvaart

Doe de Delft City tour en ontdek Delft in twee uur.

€ 16,50 p.p.

Instaptour: stadswandeling en rondvaart

Doe de Delft City tour en ontdek Delft in twee uur.

€ 16,50 p.p.

Delft City Tour

Stadswandeling Delft met gids en rondvaart

Kom je alleen, met z'n tweeën of een klein groepje? Sluit dan aan bij de Delft City Tour. Deze tour gaat gegarandeerd door, ook bij 1 persoon.

Om 13.00 u staat onze gids klaar voor een interessante historische stadswandeling. Onze gids laat u niet alleen de leukste plekjes van Delft zien, maar vertelt ook waar en wanneer u terecht kunt voor een tentoonstelling, een mooie kerk, etc. Voor of na de wandeling maakt u een boottocht en geniet van de twee schilderachtige Delftse hoofdgrachten, de Oude en de Nieuwe Delft. De schipper vertelt over de bezienswaardigheden op de route. Bij mooi weer kan de overdekte boot open!  De boten vertrekken ieder heel uur.

Bij voldoende belangstelling is er na de stadswandeling een rondleiding van een half uur in de Nieuwe Kerk van Delft. In deze topattractie van Delft vindt u het praalgraf voor Willem van Oranje en de koninklijke grafkelder. U kunt ook direct online de stadswandeling en rondleiding Nieuwe Kerk reserveren.

Vanaf november tot Pasen is de boot uit de vaart. Het is dan wel mogelijk om met onze gids op zaterdag een historische stadswandeling Delft te doen.

Dag en vertrek

Dagelijks van 1 april t/m 30 september. In oktober iedere zaterdag.

Zaterdag vertrek stadswandeling om 13.00 u bij VVV Delft. Rondvaart op eigen gelegenheid. Vertrek rondvaart: steiger Koornmarkt 113.

Zondag t/m vrijdag: vertrek bij rondvaart Delft, steiger Koornmarkt 113 om 12.00 u, direct aansluitend om 13.00 u stadswandeling met vertrek bij de steiger aan de Koornmarkt 113. (later varen is ook mogelijk)

Van november tot Pasen is er iedere zaterdag een Historische stadswandeling Delft.

Duur

2 uur

Aantal deelnemers

min. 1

Prijs

€ 16,50 p.p.

Rondleiding Nieuwe Kerk € 9 p.p. (uitsluitend bij voldoende deelnemers)