Touroperators
Touroperators

Naast het organiseren van allerlei dagprogramma's in Delft en andere steden, kunnen we in vele talen gidsen voor u regelen in Delft, Amsterdam, Den Haag, Gouda, Kinderdijk, Rotterdam, 

We bieden u de volgende extra service: U betaalt geen reseveringskosten ( € 20,- per dagtocht, € 15,- per halve dagtocht en € 5,- voor stadswandelingen)Daarnaast ontvangt u forse korting op al onze diensten.

Informeert u naar de dagtochten/diensten  waar u belangstelling voor hebt.

U krijgt van ons up to date informatie over de bereikbaarheid van en in Delft. Door jarenlange ervaring met touringcars in binnen- en buitenland kunnen wij u van betrouwbare informatie voorzien. In verband hiermee verzoeken wij u dan ook zoveel mogelijk de gsm/bus-telefoonnummers van dienstdoende chauffeurs te geven zodat wij hen tot het laatst kunnen informeren. Uiteraard mag men ons tijdens kantoortijden ook altijd bellen. Buiten kantoortijden zijn er altijd tel. nummers doorgegeven voor dringende gevallen. Chauffeurs zijn in onze kantoor/souvenirwinkel altijd welkom voor info en/of een koffie- en/of sanitaire stop.

Een veelgevraagd programma in Delft is:

  • Koffie/gebak
  • Stadswandeling en/of rondleiding Nieuwe Kerk
  • Lunch
  • Rondvaart en/of Porceleyne Fles

Met ingang van oktober 2016 mogen touringcars niet meer stoppen naast de Nieuwe Kerk in het centrum van Delft. Passagiers kunnen afgezet worden bij het Hampshire Hotel (Koepoortplaats), aan de voet van de Koepoortbrug. De chauffeur mag daar alleen passagiers uit en in laten stappen. Er is gelegenheid voor lang parkeren op het Zuidplantsoen, vlakbij de Porceleyne Fles. Uiteraard komen onze gidsen uw gasten dan afhalen bij het Hampshire Hotel waar ze uitstappen. Wij zullen tbv mensen die slecht ter been zijn, in 2017 starten met bustours rond het oude centrum, zodat de stad toch van alle kanten bekeken kan worden en desgewenst kan dat aangevuld worden met een tour door de zeer interessante TU wijk, een bezoek aan de Porceleyne Fles, een koffiestop etc.