Touroperators
Touroperators

Naast het organiseren van allerlei dagprogramma's in Delft en andere steden, kunnen we in vele talen gidsen voor u regelen in Delft, Amsterdam, Den Haag, Gouda, Kinderdijk en Rotterdam.

We bieden u de volgende extra service: U betaalt geen reseveringskosten ( € 20,- per dagtocht, € 15,- per halve dagtocht en € 5,- voor stadswandelingen). Daarnaast ontvangt u forse korting op al onze diensten.

Informeert u naar de dagtochten/diensten  waar u belangstelling voor hebt.

U kunt bij ons ook leuke souvenirs bestellen als herinnering aan het bezoek aan Delft.

U krijgt van ons up to date informatie over de bereikbaarheid van en in Delft. Door jarenlange ervaring met touringcars in binnen- en buitenland kunnen wij u van betrouwbare informatie voorzien. In verband hiermee verzoeken wij u dan ook zoveel mogelijk de gsm/bus-telefoonnummers van dienstdoende chauffeurs te geven zodat wij hen tot het laatst kunnen informeren. Uiteraard mag men ons tijdens kantoortijden ook altijd bellen. Buiten kantoortijden zijn er altijd tel. nummers doorgegeven voor dringende gevallen.

Een veelgevraagd programma in Delft is:

  • Koffie/gebak
  • Stadswandeling en/of rondleiding Nieuwe Kerk
  • Lunch
  • Rondvaart en/of Royal Delft

Met ingang van oktober 2016 mogen touringcars niet meer stoppen naast de Nieuwe Kerk in het centrum van Delft. Passagiers kunnen afgezet worden bij het Hampshire Hotel (Koepoortplaats), aan de voet van de Koepoortbrug. De chauffeur mag daar alleen passagiers uit en in laten stappen. Er is gelegenheid voor lang parkeren op het Zuidplantsoen, vlakbij Royal Delft. Uiteraard komen onze gidsen uw gasten afhalen bij het Hampshire Hotel waar ze uitstappen. Tbv mensen die slecht ter been zijn, zijn we in 2017 gestart met bustours rond het oude centrum, zodat de stad toch van alle kanten bekeken kan worden en desgewenst kan dat aangevuld worden met een tour door de zeer interessante TU wijk, een bezoek aan Royal Delft, een koffiestop etc.